Panasonic KX-TD1232

panasonic-1232Deze Panasonic KX-TD 1232 is de grotere broer van de KX-TD 816 en is niet nieuw meer leverbaar. Qua mogelijkheden zijn ze gelijk echter de capaciteit is groter, meer netlijnen en meer toestellen t.o.v. zijn broertje.

Gebruikt kunnen we hem wel leveren tegen een fractie van de nieuwprijs zodat u voor weinig een volwaardige en betrouwbare centrale heeft.

Het kan natuurlijk ook zijn dat u een vervanger zoekt omdat de uwe door bijvoorbeeld bliksem inslag defect is gegaan of u wilt uitbreiden.

De centrale kan veel te veel om op te noemen: doorverbinden, gesprek in de wacht zetten en zelfs doorverbinden naar een extern toestel (isdn) bijvoorbeeld een thuiswerker is geen probleem.

Hij kan echter nog veel meer, een opsomming van de belangrijkste functies hebben we hieronder vermeld.

Standaard configuratie:
Aansluiting voor 8 analoge netlijnen, 16 enkelvoudige & 16 digitale systeemtoestellen.

De centrale is uitbreidbaar (zoals op de foto) tot 12 analoge netlijnen of 6 ISDN2 lijnen (of een combinatie), 32 enkelvoudige & 32 digitale systeemtoestelaansluitingen.

Als dat nog niet genoeg is kunnen er ook nog twee gekoppeld worden waardoor de capaciteit verdubbeld wordt.

Een systeemtoestel is een toestel dat speciaal voor de centrale gemaakt is, ze worden vaak op kantoren gebruikt omdat een aantal functies makkelijker uit te voeren zijn met een systeemtoestel dan met een eenvoudig toestel. Tevens heeft u vaak een display tot uw beschikking voor lijnoverzicht en voor functies die de centrale heeft.

Nummerherkenning
Op binnenkomende ISDN lijnen laat de centrale het nummer van de beller zien op systeemtoestellen. Als het nummer in de verkorte kieslijst van de centrale staat zal de centrale ook de naam van de beller weergeven.

500 verkorte kiesnummers
De centrale heeft een geheugen voor 500 verkorte kiesnummers, deze nummers kunnen vanaf elk toestel opgeroepen worden.

Als er een (72xx of 75xx) digitaal systeemtoestel met display wordt aangesloten kunnen de nummers op alfabet (maximaal 10 karakters) oproepen worden. Het handigst is om minimaal een drie-regelig display te hebben.

Gecombineerde aansluiting
Op elke digitale toestelaansluiting kan, naast het reeds aanwezige digitale systeemtoestel, een analoog enkelvoudig toestel worden aangesloten bijvoorbeeld een draadloze telefoon. Dit toestel kan bereikbaar zijn onder hetzelfde nummer of onder een ander nummer. U kunt door de hoorn op te pakken naadloos wisselen tussen het vaste en draadloos toestel!

Conferentiegesprek
Met een 75xx toestel kunt u met maximaal 3 personen tegelijk bellen (vergader functie), waarbij iedere deelnemer tegelijk met elkaar kan converseren. Het gesprek kan bestaan uit twee buitenlijnen en u zelf of twee interne toestellen en één buitenlijn, handig om een afspraak af te timmeren.

Deur intercom
Er kunnen met een uitbreidingskaart twee deur intercoms worden aangesloten. Dit kan handig zijn als bel bij een deur of service balie.

Paging
Het is mogelijk om een versterker aan te sluiten op de centrale zodat u een boodschap door bijvoorbeeld een winkel kan omroepen. Het is ook mogelijk om via alle systeemtoestellen een melding te laten horen.

Wachtstand muziek
Het is mogelijk om een cd / mp3 speler aan te sluiten op de centrale, uw klanten krijgen dit dan in te horen als ze in de wachtstaan. Het is ook mogelijk om alleen een zacht piepje te laten horen.

Programmeren via de PC
Bijna alle mogelijke opties kunnen vooraf op een PC worden voorbereid en worden geback-upt. Zodra alles naar wens is, worden de gegevens in de centrale ingelezen. Op dat moment beschikken wij over een backup van uw systeem. Als er door wat voor reden dan ook een probleem optreed kunnen wij in principe binnen 10 minuten een andere centrale ophangen en geprogrammeerd hebben, als of er niets gebeurd is.

Indien er een modem (optie) wordt geïnstalleerd kan er zelfs op afstand service worden gedaan, dit voorkomt reistijd. Een zekerheid die ook uw bedrijf waard is.

Afwezigheidsboodschap
In de centrale zijn 6 boodschappen voorgeprogrammeerd die voor uw collega’s zichtbaar zijn als ze naar uw toestel bellen. Hierdoor is het mogelijk uw collega’s te informeren wanneer u weer bereikbaar bent zonder dat ze u storen in uw meeting. Er zijn overigens door de gebruiker nog eens drie boodschappen in te stellen.

De nieuwprijzen
Zoals gezegd kost de centrale gebruikt een fractie van wat hij nieuw koste. Echter niet alles is gebruikt leverbaar en het aanbod verschilt dagelijks, bel ons voor een gebruikte 0031 (0) 43 43 01 072. Om u een idee te geven over hoeveel geld we praten de nieuwprijzen op rij die in 2004 golden.

KX-TD 1232 Telefooncentrale € 2499,-
KX-TD 170 Uitbreidingskaart 8 analoge & 8 digitale systeemtoestellen € 450,-
KX-TD 180 Uitbreidingskaart 4 analoge netlijnen € 339,-
KX-TD 280 Uitbreidingskaart 2 ISDN 2 lijnen € 599,-
KX-TD 286 Uitbreidingskaart 6 ISDN 2 lijnen € 899,-
KX-TD 197 Modem t.b.v. service op afstand € 299,-
KX-TD 191 Disa kaart t.b.v. welkomst tekst en wachtrij € 610,-
KX-TD160X Deur intercom interface + opener functie € 125,-
KX-T30865S Deur intercom € 65,-

 

€ 125,-