Panasonic KX-TD208

panasonic-kxtd-208-1Na het succes van de KX-TD 816 * KX-TD 1232 kwam Panasonic met een kleine centrale voor het klein en midden bedrijfsleven.

Ook deze is niet nieuw meer leverbaar. Gebruikt kunnen we hem wel leveren tegen een fractie van de nieuwprijs zodat u voor weinig een volwaardige en betrouwbare centrale heeft.

De centrale kan praktisch hetzelfde als de grotere broers maar heeft alleen minder capaciteit.

Doorverbinden, gesprek in de wacht zetten en zelfs doorverbinden naar een extern toestel bijvoorbeeld een thuiswerker is geen probleem.

Hij kan echter nog veel meer, een opsomming van de belangrijkste functies hebben we hieronder vermeld.

Standaard configuratie:
Aansluiting voor 1 ISDN2 netlijnen & 8 enkelvoudige toestellen.

De centrale is uitbreidbaar tot 2 ISDN2 netlijnen, 8 enkelvoudige & 4 digitale systeemtoestelaansluitingen.

Een systeemtoestel is een toestel dat speciaal voor de centrale gemaakt is, ze worden vaak op kantoren gebruikt omdat een aantal functies makkelijker uit te voeren zijn met een systeemtoestel dan met een eenvoudig toestel. Tevens heeft u vaak een display tot uw beschikking voor lijnoverzicht en voor functies die de centrale heeft.

Nummerherkening
Op binnenkomende ISDN lijnen laat de centrale het nummer van de beller zien op systeemtoestellen. Als het nummer in de verkorte kieslijst van de centrale staat zal de centrale ook de naam van de beller weergeven.

100 verkorte kiesnummers
De centrale heeft een geheugen voor 100 verkorte kiesnummers, deze nummers kunnen vanaf elk toestel opgeroepen worden.

Als er een (72xx of 75xx) digitaal systeemtoestel met display wordt aangesloten kunnen de nummers op alfabet (maximaal 10 karakters) oproepen worden. Het handigst is om minimaal een drie-regelig display te hebben.

Gecombineerde aansluiting
Op elke digitale toestelaansluiting kan, naast het reeds aanwezige digitale systeemtoestel, een analoog enkelvoudig toestel worden aangesloten bijvoorbeeld een draadloze telefoon. Dit toestel kan bereikbaar zijn onder hetzelfde nummer of onder een ander nummer. U kunt door de hoorn op te pakken naadloos wisselen tussen het vaste en draadloos toestel!

Conferentiegesprek
Met een 75xx toestel kunt u met maximaal 3 personen tegelijk bellen (vergader functie), waarbij iedere deelnemer tegelijk met elkaar kan converseren. Het gesprek kan bestaan uit twee buitenlijnen en u zelf of twee interne toestellen en één buitenlijn, handig om een afspraak af te timmeren.

Deurintercom
Er kan één deur intercoms worden aangesloten, dit kan handig zijn als bel bij een deur of service balie.

Programmeren via de PC
Bijna alle mogelijke opties kunnen vooraf op een PC worden voorbereid en worden geback-upt. Zodra alles naar wens is, worden de gegevens in de centrale ingelezen. Op dat moment beschikken wij over een backup van uw systeem. Als er door wat voor reden dan ook een probleem optreed kunnen wij in principe binnen 10 minuten een andere centrale ophangen en geprogrammeerd hebben, als of er niets gebeurd is.

De nieuwprijzen
Zoals gezegd kost de centrale gebruikt een fractie van wat hij nieuw koste. Echter niet alles is gebruikt leverbaar en het aanbod verschilt dagelijks. Om u een idee te geven over hoeveel geld we praten de nieuwprijzen op rij die in 2004 golden.

KX-TD 208 Telefooncentrale € 498,-
KX-TD 20870 Uitbreidingskaart 4 digitale systeemtoestellen € 69,-
KX-TD 20880 Uitbreidingskaart 1 ISDN 2 lijn € 125,-
KX-T30865S Deurintercom € 65,-